Uruguay – Ecuador: suosikkivoitto kelpaa

Copa America
Uruguay – Ecuador
Maanantai 17.06 klo 01:00

Illan toisessa Copan matsissa ottavat yhteen turnauksen ennakkosuosikeihin lukeutuva Uruguay ja paria luokkaa heikompi Ecuador. Vaikka pelkällä perusluokalla ei näiden otteluiden tuloksia voi arvioidakaan, täytyy nimivahvaa ja vakaata Uruguayta pitää selkeänä suosikkina ottelussa. Joukkueiden tämänhetkisen iskukyvyn pystyt tarkistamaan livenä Unibet TV:n striimistä.

Uruguayn valmentajalla Óscar Tábarezilla on takanaan pitkälti toistakymmentä vuotta joukkueen kanssa. Joukkueen kilpailulliset ottelut ovat päättyneet selkeisiin voittoihin tänä vuonna, joskaan vastukset eivät ole olleet hääppöisiä. Tábarezilla on heittää kärkeen murhaava pari Luiz Suaréz – Edinson Cavani, eikä muillakaan osastoilla ole varsinaista valittamista. Uruguayn pelisysteemi on solidi ja jos se ei ole Ecuadorille liian tuttu, voi Uruguayn pojilta odottaa hyvää tulosta heti avausottelussa.

Ecuador ei kestä materiaalissa vertailua illan vastuksen kanssa. Sen hyökkäysosasto on oleellisesti vaatimattomampi, eikä puolustuksen tasokaan saa heittämään kuperkeikkoja. Harjoitusottelut Venezuelaa ja Mexicoa vastaan eivät antaneet ymmärtää, että joukkue pystyisi turnauksessa suuriin yllätyksiin. Turnauksen avausottelussa on tietysti oma magiikkansa, mutta vaikea Ecuadorin on nähdä dominoivan Uruguayta.

Vetosuositus

Uruguay on hinnoiteltu jyrkkään suosikkiasemaan vetomarkkinoilla. Itse pidän joukkuetta vielä markkinoitakin räikeämpänä suosikkina. Vetosuosituksena on Uruguay voittaa ottelun kertoimella 1,73. Aamuyöllä nähdään, onko joukkueiden arvotus mennyt putkeen.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Uruguay – Ecuador ja kohteeseen veto Uruguay voittaa ottelun. Jos Uruguay voittaa, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Ecuador voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.