Uruguay – Peru: neljäs välieräjoukkue Copaan

Copa America
Uruguay – Peru
Lauantai 29.06. klo 22:00

Lauantaina ratkaistaan Copa American neljäs välieräjoukkue Brasilian, Argentiinan ja Chilen seuraksi. Uruguay voitti lohkonsa ja osoitti pakettinsa olevan todella hyvin kasassa. Perun virettä ja luokkaa ei voi alkulohkon perusteella pitää ollenkaan yhtä kovana – joukkue selviytyi jatkoon lohkonsa kolmossijalta. Illan ottelun näet suorana striiminä TV:stä.

Uruguayn lohkovaihe oli siis menestys – ainoana kauneusvirheenä oli tasapeli Japania vastaan, kun joukkue ei ottanut vastustajiaan aivan todesta. Joukkueen hyökkäysvoimaa on kehuttu jo aiemminkin, mutta laatua löytyy joka tontilta ja lisäksi Oscar Tabarezin pelisysteemi on syvällä joukkueen kollektiivisessa otsalohkossa.

Peru sai alkulohkon päätteeksi rumasti kuonoonsa Brasilialta. Ottelu nosti kysymysmerkkejä joukkueen puolustuksen tiiviyteen – Uruguayta vastaan ei nimittäin voi antaa yhtään löysää tai omissa soi. Sumppupuolustustaktiikalla joukkue ei voi lähteä illan peliin, mutta luultavinta on että Ricardo Gareca luottaa vastaiskujen voimaan.

Vetosuositus

Uruguay on syystäkin iso suosikki vetomarkkinoilla. Vähämaalisuus ja tasapelin kohonnut riski on tietysti läsnä kertaluontoisessa pudotuspelissä, mikä on syytä pitää mielessä. Paras idea löytyy joka tapauksessa Uruguayn suorasta voitosta: vetosuositus on Uruguay voittaa ottelun kertoimella 1,73.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Uruguay – Peru ja kohteeseen veto Uruguay voittaa ottelun. Jos Uruguay voittaa ottelun, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Peru voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.