Kovin montaa entistä Real Madridin pelaajaa ei ole Veikkausliigassa nähty, mutta ainakin ranskalainen Julien Faubert täyttää tämän määritelmän. Real Madrid lainasi Faubertin yllättäen West Hamista kevätkauden 2009 ajaksi, ja antoi tälle peliaikaa kahdessa ottelussa. Parhaiten Faubert muistetaan kuitenkin kenties vaihtopenkillä torkkumisestaan.

West Hamista lähdettyään Faubert pelasi turkkilaisessa Elazigsporissa, Ranskan liigan Bordeaux’ssa ja skotlantilaisessa Kilmarnockissa ennen kuin hän päätyi Veikkausliigaan ja Inter Turkuun keväällä 2017. Interissä Faubert pelasi 26 veikkausliigaottelua, joissa hän teki yhden maalin ja antoi kolme maalisyöttöä.

Turusta matkui jatkui entistäkin eksoottisempana, kun seuraava osoite löytyi Indonesian pääsarjasta Borneolta. Nyt on kuitenkin kotiinpaluun aika.

[readmore from=Faubert-Julien]

35-vuotias Faubert jatkaa edelleen pelaamista, ja tällä kertaa synnyinmaassaan Ranskassa. Hän on tehnyt sopimuksen maan neljännellä sarjatasolla pelaavan Étoile Football Club Fréjus Saint-Raphaëlin kanssa. Vuonna 2009 perustettu seura sijoittui viime kaudella omassa sarjassaan toiseksi.

Faubert on pelannut myös maaotteluita. Ranskan A-maajoukkueessa otteluita kertyi vain yksi ja Martiniquen paidassa kymmenen.

Lähde: Marca