Yllättävä rupattelu Nations League -finaalin päätteeksi – ”Ronaldo pyysi minua tulemaan Juventukseen”

© Kuva: Getty Images

Portugali kruunattiin sunnuntai-iltana Nations Leaguen historian ensimmäiseksi mestariksi, kun se voitti kotikentällään pelatussa loppuottelussa Hollannin 1-0 (lue ottelusta lisää täältä). Ottelun ainoan maalin teki Goncalo Guedes, mutta otsikoihin päätyi pelin jälkeen myös supertähti Cristiano Ronaldo. Syynä tähän oli Ronaldon supattelu hollantilaistoppari Matthijs De Ligtille pelinjälkeisissä kättelyissä.

19-vuotias Ajax-kapteeni, jota viedään huhuissa vahvimmin Barcelonaan, on ollut useiden suurseurojen toivelistalla. Siirtoa ei ole viety vielä maaliin, joten Ronaldo käytti tilaisuuden hyväkseen vinkatakseen De Ligtille myös Juventus-siirron mahdollisuudesta.

– Ronaldo pyysi minua siirtymään Juventukseen, De Ligt totesi toimittajille pelin jälkeen Marcan mukaan.

– Yllätyin hänen pyynnöstään, ja siksi nauroin. En aluksi ymmärtänyt häntä.

Seuraavaksi De Ligt aloittaa hyvin ansaitun lomansa. Hän vakuutteli medialle sunnuntaina, ettei päätöstä jatkosta ole vielä tehty.

– Nyt lähden lomalle. Aion pohtia, mikä on minulle parasta, ja teen sen jälkeen päätökseni.

– Nuorelle pelaajalle on tärkeää saada pelata. Vain siitä olen varma, De Ligt korosti.