Zlatan Ibrahimovic kommentoi Teemu Pukin mahdollisuuksia Valioliigassa – ylistyssanoja sateli

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Norwichin maalitykki Teemu Pukki kerää ylistystä ympäri maailman. Nyt myös Ruotsin A-maajoukkueen entinen tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on antanut arvionsa Pukin otteista.

Huuhkajissa Pukki iski maajoukkuetauon aikana kolme osumaa Bosnia-Hertsegovinan ja Liechtensteinin reppuun. Sitä ennen suomalaishyökkääjä teki Norwichin paidassa viime kaudella 29 maalia Englannin Mestaruussarjassa. Lukema on sen verran kova, että jopa Zlatan arvosti miehen suoritusta.

– Minusta kaikki ovat vakuuttuneita hänen otteistaan, Ibrahimovic totesi Mestarit-podcastille.

Varsinkin se, että Pukki johdatti maaleillaan Norwichin Valioliigaan, teki suuren vaikutuksen Ibrahimoviciin.

– Jos pystyt tekemään paljon maaleja ja viemään joukkueesi Valioliigaan – isoin asia mitä voit tehdä – ja sijoittumaan ensimmäiseksi Mestaruussarjassa, joka on minusta erittäin vaikea sarja, koska peli on hyvin aggressiivista ja otteluita on paljon, on sinulla ollut erinomainen kausi, Ibrahimovic kehui.

Nykyisin Los Angeles Galaxya edustava Ibrahimovic pelasi Manchester Unitedissa vielä kaudella 2017-18. Sitä edellisellä kaudella 2016-17 Ibrahimovic teki Valioliigassa komeat 17 maalia. Mies tietää, mitä Pukkia odottaa ensi kaudella.

– Ensi kausi tulee olemaan entistä hankalampi Teemulle, koska nyt hän kohtaa huipputason pelaajia, ja tiedän kokemuksesta, ettei Valioliigassa ole helppoa tehdä maaleja.

Luottoa Zlatanilla riittää kuitenkin siihen, että Pukki onnistuu myös maailman kovimmassa sarjassa.

– Olen melko varma, että hän tulee menestymään, ja hänellä tulee olemaan entistä enemmän motivaatiota ja kunnianhimoa nyt kun hän on Valioliigassa. Toivottavasti hän pystyy toistamaan sen, mitä hän teki Mestaruussarjassa, Ibrahimovic toivoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.