Aberdeen – RoPS: Striimi päälle ja ainutlaatuinen ottelu seurantaan

Eurooppa-Liiga
Aberdeen – RoPS
Torstai 11.07 klo 21:45

RoPSin vastaan tuli Eurooppa-Liigan arvontakorista skotlantilainen Aberdeen, jolla on historiassaan astetta jykevämpää euromenestystä: joukkue voitti Alex Fergusonin valmentamana Cup-voittajien cupin vuonna 1983. Vaikka nykyään joukkue ei ole lähelläkään Euroopan huippua, niin RoPSiin verrattuna sillä on jykevä luokkaetu. Torstain ainutlaatuinen ottelu edustaa jalkapalloromantiikkaa parhaimmillaan, joten kannattaa varata popparit jo etukäteen ja istahtaa Unibet TV:n ääreen nauttimaan yksinoikeudella toteutetusta lähetyksestä historialliselta Pittodrien stadionilta.

Kuten tavallista, myös skottijoukkueet aloittavat eurourakkansa kesken off-seasonia. Joukkue on pelannut muutamia harjoitusotteluita, joista on vaikea saada sen kummempaa osviittaa tämänhetkisestä iskukyvystä. Luonnollisesti Derek McInnesin porukka ei voi kuitenkaan olla vielä parhaimmillaan. On myös huomioitava, että joukkueessa on viime kauden jälkeen ollut huomattavaa vaihtuvuutta. Näissä tekijöissä piilee RoPSin ohut mahdollisuus.

RoPS vaikuttaa skottifaneille erittäin eksoottiselta vastukselta – onhan se suurelle yleisölle tuntematon seura napapiiriltä. Kuten tiedetään, RoPSin veikkausliigakausi on sujunut tuskaisesti ja varsinkin hyökkäystehot ovat olleet todella aneemisella tasolla. Joukkueen puolustuslinjahan on täkäläisellä näkökulmalla laadukas. Todennäköisimpänä taktiikkana tulee olemaan tiivis puolustus ja vastaiskujen kyttääminen. Mihin se riittää, nähdään illan suorassa lähetyksessä.

Vetosuositus

Vaikka Aberdeenin valmistautuminen uuteen kauteen on vasta vaiheessa, on vaikea kuvitella skottien olevan Pittodriella täysin housut kintuissa. En odota tästä ottelusta mitään muuta kuin kotivoittoa. Lähdetään liikkeelle tasoitusvedosta ja vähintään kahden maalin kotivoitosta: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Aberdeen -1.5 maalia kertoimella 1,63.

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

Unibet lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry UnibetTV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.