Afrikan mestaruusturnauksen välieräparit selvillä – Madagaskar ei pystynyt jättiyllätykseen

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Afrikan mestaruusturnauksen puolivälierät pelattiin päätökseen torstaina. Keskiviikkona paikkansa neljän joukossa olivat varmistaneet Senegal ja Nigeria, joita täydentävät nyt Pohjois-Afrikan maat Algeria ja Tunisia.

Algerian ja Norsunluurannikon ottelu tarjosi draamaa. Algeria epäonnistui rangaistuspotkussa varsinaisella peliajalla, mutta onnistui silti voittamaan, kun ottelu meni 1−1 tilanteessa pilkkukisaan, jossa algerialaiset olivat vahvempia.

Toisessa pelissä Tunisia kellisti 3−0 Madagaskarin, joka monien yllätykseksi ylsi kahdeksan joukkoon.

Keskiviikon välierissä Senegal kaatoi Beninin 1−0 ja Nigeria nujersi Etelä-Afrikan 2−1. Välierät pelataan sunnuntaina. Kisaisäntä Egypti ja hallitseva mestari Kamerun putosivat jatkosta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!