Rangersin harjoituksissa ei ilmeisesti oteta taka-askelia. Näin voisi päätellä, kun seuraa skotlantilaislehdistön viimeaikaista uutisointia. HJK:sta Rangersiin kesällä 2017 siirtynyt Alfredo Morelos kohahdutti taklauksellaan harjoituskentällä.

Daily Star kertoi, että Morelos taklasi kovaa Huuhkajien ja Rangersin keskikenttäpelaajaa Glen Kamaraa, joka sai pienen tärskyn tilanteessa. Video Morelosin taklauksesta levisi sosiaalisessa mediassa, eikä Rangersin kannattajat suhtautuneet hyökkääjätähtensä taklaukseen kovin suopeasti. Morelos sai todella kovaa palautetta taklauksestaan.

Kamara on kuitenkin kunnossa, eivätkä pelaajat ole sen suuremmin asiaa kommentoineet tapauksen jälkeen.

Morelos oli viime kaudella useampaan otteeseen otsikoissa negatiivisessa valossa. Morelos teki sarjassa peräti 18 maalia, mutta mies lensi myös pihalle yhteensä viidesti kaikissa kilpailuissa. Rangers-manageri Steven Gerrard kertoi The Timesille suhtautuvansa hyvin vakavasti kurinpidollisiin asioihin joukkueessaan.

– Kurinpidollisesti aiomme vahvistaa rangaistuksia pelaajille, jotka luulevat voivansa käyttäytyä huonosti kentällä.

– Se maksaa joukkueelle, joten minulle on tärkeintä, että muutamme koodiamme sen suhteen. Ymmärrämme, että pelaajat saavat varoituksia tai lentävät jopa pihalle välillä epäonnisesti. Mutta se ei ole kuitenkaan hyväksyttävää, meidän täytyy parantaa sitä, Gerrard sanoi.