Antonio Conte: ”En ollut koskaan lähelläkään Juventusta”

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkona pelattavan Juventus-Internazionale -ottelun alla tuoreista Serie A -luotseista myös milanolaisten Antonio Conte on päässyt ääneen. Suurempaa keskinäistä kitkaa entinen Juve-valmentaja ei lietso, mutta heittää kuitenkin selvän kommentin puheisiin omasta siirrostaan.

– En ollut koskaan lähelläkään Juventusta. En koskaan saanut heiltä puhelua, kyse oli koko ajan Internazionalen kiinnostuksesta minuun.

Conte viittaa luonnollisesti tätä kautta enteilleisiin tapahtumiin – hän toimi nimenomaan Juventuksen valmentajana vuosina 2011-2014, ennen siirtymistään ensin Italian maajoukkueen, sitten Chelsean ruoriin.

Kummankin Italian seurajätin valmentajana toimii siis nyt henkilö, jonka edellinen työnantaja oli Chelsea. Lontoolaiset pestasivat viime kaudelle Conten seuraajaksi Maurizio Sarrin. Pikaisen valioliigakäännöksensä jälkeen tämä astui Maximiliano Allegrin saappaisiin.

– Juvella oli varmasti hyvät syyt palkata hänet. Ei ole minun asiani arvioida niitä.

Vastustajan leirissä on toki edelleen monia tuttuja.

– Tulee olemaan innostavaa tavata niin monia ystäviä jälleen. Mutta kaikki se tunne laitetaan syrjään, kun peli alkaa. Juve on minulle nyt vastustaja, ja myös he pitävät minua sellaisena.

International Champions Cupin ottelu pelataan keskiviikkona kello 14.30 Suomen aikaa.

Lähde: Football Italia


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.