AS: Messiä uhkaa kilpailukielto maajoukkuepeleistä – maanosaliitto harkitsee kovaa rangaistusta korruptiopuheista

© Kuva: Getty Images

Lionel Messin mielipide ei ole jäänyt epäselväksi − hän pitää vastikään päättynyttä Copa Américaa järjesteltynä Brasilian voitolle, ja onkin syyttänyt maanosaliitto Conmebolia korruptiosta.

Messi sai kyseenalaisen punaisen kortin pronssiottelussa Chileä vastaan, kun Gary Medel otti hänen kanssaan yhteen ottelun 37. peliminuutilla. Argentiina voitti lopulta pronssia, mutta Messi kieltäytyi vastaanottamasta mitalia, koska hänen mukaansa Argentiinan ei tarvitsisi ottaa korruptioon osaa millään lailla.

Nyt Etelä-Amerikan maanosaliitto Conmebol harkitsee Messille kovaa rangaistusta tämän esittämistä syytöksistä. Espanjalaislehti AS:n mukaan argentiinalaistähteä uhkaa jopa kahden vuoden kilpailukielto maajoukkuepeleistä.

Jos Messille langetettaisiin kahden vuoden pelikielto, häneltä jäisivät väliin vuoden 2020 Copa Américan kotikisat ja karsinnat vuoden 2022 Qatarin MM-turnaukseen.