Antoine Griezmannin on määrä siirtyä kuluvan kesän aikana Atléticosta Barcelonan riveihin.

Barcelona on ollut Griezmannin kintereillä jo puolentoista vuoden ajan. Griezmannin poistuminen Atléticosta ei kuitenkaan suju mukavasti, sillä Atlético julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa seura kertoi olevansa hyvin pettynyt niin Barcelonaan kuin Griezmanniinkin ja määräsi ranskalaisen osallistumaan sunnuntaina harjoituskaudelle.

Griezmannin ei ollut tarkoitus osallistua harjoituskaudelle, mutta Barcelona ei ole vieläkään maksanut hyökkääjän 120 miljoonan euron ulosostopykälää, ja on siten sopimuksen alaisena pelaajana pakotettu osallistumaan sunnuntaina muiden Atléticon maajoukkuepelaajien tapaan harjoituskaudelle.

Atlético kritisoi julkaisemassaan tiedotteessa Griezmannia ja Barcelonaa, sillä kaksikko oli tehnyt sopimuksen maaliskuun puolivälissä vain päivää ennen Atléticon kauden tärkeimpää ottelua Juventusta vastaan Mestarien liigan neljännesvälierissä. Juventus voitti ottelussa Atléticon maalein 3-0, ja pudotti punavalkopaidat Mestarien liigasta.

Atlético kertoi Barcelonan pyytäneen osamaksua Griezmannin siirtosumman suhteen. Atlético ei suostunut siihen ja haukkui kilpakumppaninsa siitä, miten he kehtasivat neuvotella ja tehdä sopimuksen Atléticon ehdottoman avainpelaajan kanssa silloin, kun Atlético pelasi kauden tärkeimpiä otteluitaan ja taisteli sarjamestaruudesta juuri Barcelonan kanssa.

Atlético kantelee Barcelonasta todennäköisesti FIFA:lle, sillä sopimuksen alaisen pelaajan kanssa neuvotteleminen on säännöissä kiellettyä, ellei pelaajasta kiinnostunut seura ole kysynyt lupaa pelaajan omistavalta seuralta.