© Kuva:

Brasilia – Argentiina: Copan maaginen välierä

Copa America
Brasilia – Argentiina
Keskiviikko 03.07. klo 03:30

Copa Americassa on keskiviikkona ennen lypsyaikaa todellinen klassikkovälierä: Brasilia saa kaaviosta vastaansa Argentiinan. Tästä ottelusta ei puutu tunnetta kentällä eikä katsomossa. Joukkueiden lähtökohdat turnaukseen ovat hieman erilaiset, mutta tässä ottelussa lähihistoria hämärtyy ja jalkapallon magiikka alkaa tehdä työtään. Tämän magiikan koet suorassa striimissä Unibet TV:n kautta.

Brasilian turnaus on sujunut hyvin, mutta puolivälierissä Paraguay piti brassit nollilla ja jatkoonmenijä selvisi vasta pilkkukisassa. Brasilian puolustus on toiminut koko turnauksen moitteettomasti, mutta hyökkäystyöskentelyssä on siis yhä tehostettavaa. Paineethan joukkueella ovat valtavat – Brasilia ei ole voittanut Copaa sitten vuoden 2007.

Argentiina on kisojen katastrofialun jälkeen parantanut esityksiään ja puolivälierässä Venezuela kaatui 2-0. Hyökkäykseen on saatu uudelleenjärjestelyillä hieman variaatioita, eikä se ole enää älytöntä väkisin puskemista. Silti otteista on jäänyt vaikutelma, että Albiceleste on kaukana parhaasta tasostaan, eikä maailman paras pelaaja Lionel Messi pääse edelleenkään täysin elementtiinsä maajoukkueessa. Nyt ovat käsillä hetket, jolloin Messin pitäisi päästä voittamaan maajoukkueessa jotain. Se vaatisi nyt Brasilian lyömistä

Vetosuositus

Ottelu on iso ja paineet hipovat kattoa. Silti on pakko hypätä Brasilian kelkkaan, koska Argentiina ei edelleenkään isossa kuvassa vakuuta – sen pitäisi onnistua täydellisesti mennäkseen finaaliin. Vetosuositus on Brasilia voittaa ottelun kertoimella 1,85.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Brasilia – Argentiina ja kohteeseen veto Brasilia voittaa ottelun. Jos Brasilia voittaa ottelun, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Argentiina voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.