Bundesliigaseura hankki ranskalaislegendan pojan – perheen jalkapallogeenit kohdillaan

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Bundesliigan Borussia Mönchengladbach on tehnyt nimekkään hyökkääjähankinnan Ranskan Guingampista. Vaikka Marcus Thuram on varmasti yhdeksän miljoonan siirtosumman väärti, ja pelaa Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, nostaa tapauksen isoimpiin otsikoihin laiturin isä.

Liliane Thuram kuului Ranskan maailmanmestarijoukkueeseen vuonna 1998, ja pelasi urallaan kaikkiaan 140 ottelua Les Bleus -paidassa. Seuratasolla nykyisin 47-vuotias toimitti topparinvirkaa niin Juventuksessa kuin Barcelonassakin.

Nyt Saksaan siirtyneen Marcusin veli Khéphren Thuram puolestaan edustaa Ligue1 -seura OGC Niceä.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!