Bundesliigaseura hankki ranskalaislegendan pojan – perheen jalkapallogeenit kohdillaan

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Bundesliigan Borussia Mönchengladbach on tehnyt nimekkään hyökkääjähankinnan Ranskan Guingampista. Vaikka Marcus Thuram on varmasti yhdeksän miljoonan siirtosumman väärti, ja pelaa Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa, nostaa tapauksen isoimpiin otsikoihin laiturin isä.

Liliane Thuram kuului Ranskan maailmanmestarijoukkueeseen vuonna 1998, ja pelasi urallaan kaikkiaan 140 ottelua Les Bleus -paidassa. Seuratasolla nykyisin 47-vuotias toimitti topparinvirkaa niin Juventuksessa kuin Barcelonassakin.

Nyt Saksaan siirtyneen Marcusin veli Khéphren Thuram puolestaan edustaa Ligue1 -seura OGC Niceä.

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!