FC Inter – Honka: paluu normaaliin päiväjärjestykseen

Veikkausliiga
FC Inter – Honka
Sunnuntai 21.07. klo 18:30

FC Inter joutuu palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen heti eurocup-urakan jälkeen. Vastaan asettuva Honka kuuluu Veikkausliigan ehdottomiin kärkijoukkueisiin ja Turun helteisessä kesäillassa tullaan näkemään mielenkiintoinen taisto. Avainasemassa tässä ottelussa on, miten isäntien palautuminen on sujunut torstaisen Bröndby-matsin jälkeen.

FC Inter järjesti toisessa UEL-osaottelussa hienon jalkapallonäytöksen, vaikkei oikein kukaan uskonut ensimmäisen osaottelun jälkeen sen jatkomahdollisuuksiin. Inter pelasi kuitenkin aivan loistavan ottelun ja tanskalaiset joutuivat hikoilemaan jatkoonpääsyn kanssa. Torstain kaltaisilla esityksillä tulee liigassakin taatusti menestystä. Ottelusta joukkue sai paljon henkistä buustia jatkoon, mutta sunnuntain lämmössä voi fysiikka olla kovilla viikon rasituksen jälkeen.

Honka on puolestaan voinut keskittyä harjoitteluun. Vesa Vasaran suojatit kaatoivat viime kierroksella HIFK:n suvereenin esityksen jälkeen. Joukkueen vire on siis mainio ja heillä on vähemmän rasitusta alla isäntiin verrattuna. Hongan pitäisi vielä päästä eroon sitä vaivaavasta ailahtelusta – hyvän ja ei niin hyvän päivän ero on ollut aivan liian suuri

Vetosuositus

Otetaan rasitustekijöiden perusteella vierasjoukkuetta kuitille. Honka saa sen verran etua, että sen pelaaminen on perusteltua. Vetosuositus on Honka voittaa ottelun kertoimella 2,75.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Inter – Honka ja kohteeseen veto ”Honka voittaa ottelun”. Jos Honka voittaa ottelun, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai RoPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.