© Kuva:

HJK – HB Tórshavn: Klubin eurotaival alkuun

Mestarien Liiga
HJK – HB Tórshavn
Tiistai 09.07 klo 19:00

Tiistaina HJK aloittaa Mestarien Liiga -urakkansa kotona färsaarelaista HB Tórshavnia vastaan. Vastassa on färsaaren menestyksekkäin seura, joka on melko kokenut europelien tahkoaja ensimmäisillä kierroksilla. HB on kautta aikojen menestyksekkäin färsaarelainen seurajoukkue, sillä se on voittanut maansa mestaruuden peräti 23 kertaa.

HJK on historiansa aikana kohdannut Mestarien liigassa färsaarelaisen joukkueen kahdesti ja mennyt molemmilla kerroilla selkeästi jatkoon. Joukkueen alkukausi ei ole mennyt aivan nuottien mukaan ja kaikille tuttua tarinaa on jo HJK:n valmentajanvaihto. Toni Koskela on tehnyt hyvää työtä ja viime viikolla Stadin derbyssä HJK oli HIFK:ta vastaan suorastaan dominoiva. Joukkueen käyrä näyttäisi siis viimein olevan ylöspäin. Tosin vahvistuksia joukkue suorastaan huutaa siirtoikkunan auetessa.

HB Tórshavnin pelaajarunko muodostuu valtaosaltaan saaren omista pelaajista. Sen lisäksi pelaajia on Tanskasta, Norjasta ja Islannista. Joukkue on tällä hetkellä paikallisessa sarjassa viidentenä – tosin vain viisi pistettä sarjakärki Vikinguria perässä. Tällä hetkellä joukkueella on sarjassa takana neljän voiton putki. Europeleissä HB meni muutama vuosi sitten jatkoon gibraltarilaista Lincoln Red Impsiä vastaan, mutta normaalisti haaveet toiselle kierrokselle ovat kaatuneet viimeistään surkeasti sujuneissa vieraspeleissä.

Vetosuositus

HJK on ansaitusti asetettu ottelussa suursuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, vaikkei joukkue ole todellakaan vahvimmillaan tällä kaudella. Viime viikon suoritus derbyssä oli kuitenkin rohkaiseva ja otetaan näkemys HJK:n suuren maalimäärän puolesta. Vetosuositus on Maaleja yhteensä – HJK: Yli 2,5 kertoimella 1,96.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – HB Tórshavn ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – HJK: Yli 2,5”. Jos HJK tekee ottelussa vähintään kolme maalia, saat 196 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK:n maalimäärä jää enintään kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.