© Kuva:

HJK – Red Star Belgrade: Klubin hyökkäyspelin parannuttava

Mestarien Liiga
HJK – Red Star Belgrade
Keskiviikko 31.07. klo 19:00

Keskiviikkona Töölössä HJK yrittää kääntää Belgradissa kärsimänsä vierastappion Red Staria vastaan. Klubi oli vieraspelissä paineen alla isäntiä vastaan ja lopussa tullut Red Starin toinen maali heikensi toisen ottelun skenaariota tuntuvasti. Jatkoonmeno Mestarien Liigassa vaatisi Klubilta täydellistä onnistumista.

Huolestuttavinta HJK:n esityksessä oli, ettei sillä ollut pienintäkään mahdollisuutta maalintekoon Belgradissa. Red Starilla maalintekoyrityksiä oli yllin kyllin ja niistä riittävä määrä hyviltä paikoilta. Isännät olivat myöskin voittavana osapuolena kaksinkamppailuissa ja pääpalloissa. Lukemat 2-0 kuvaavat ensimmäistä osaottelua jokseenkin hyvin. Viikonloppuna HJK oli hallitseva osapuoli sarjajumbo VPS:ää vastaan, mutta jäi ottelussa tasapeliin – eli tämän kauden haasteet jatkuvat edelleen.

Red Starilla ei ole siis voittopaineita tähän otteluun. Luultavasti joukkue yrittää toisen ottelun aluksi rauhoittaa tilannetta ja katsoa, mitä Toni Koskelan suojatit yrittävät. En odota mitenkään aktiivista peliä vierailta ja mitä pidemmälle ottelu etenee, sen suotuisammaksi tilanne muuttuu Red Starille.

Vetosuositus

Edellä mainituista syistä kummankaan joukkueen voiton pelaaminen ei tunnu tähän otteluun hyvältä idealta. Vetomielessä parhaan edgen saa mielestäni vähämaalisuuteen. Red Starilla ei ole ottelussa mikään kiire ja Klubi ei vierasottelun perusteella saa ihmeitä aikaan ylöspäin. Vetosuositus otteluun on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,70.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – Red Star Belgrade ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 170 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.