HJK:n ex-maalitykki Alfredo Morelos yhdistettiin valioliigaseuraan – näin sisäpiirilähde kommentoi

© Kuva: Getty Images

Skottiseura Rangers kiistää tiedot siitä, että kolumbialaiskärki Alfredo Morelos olisi lähellä siirtoa valioliigaseura Crystal Palacen riveihin. Asiasta uutisoi Daily Record -lehti verkkosivuillaan.

Espanjassa liikkuneiden huhujen mukaan Roy Hodgson olisi kiinnostunut entisestä HJK:n miehestä, joka rikkoi päättyneellä kaudella 30 maalin rajan Rangersin paidassa.

Crystal Palace etsii ryhmäänsä tulivoimaa, sillä lainapelaajat Jordan Ayew ja Michy Batshuayi ovat palanneet seuroihinsa ja Wilfried Zaha saattaa olla lähtökuopissa.

Rangersin mukaan 23-vuotiaasta Morelosista ei ole tullut tarjouksia.

– (Seurapomo) Stewart Robertson on käynyt keskusteluja Alfredo Morelosin edustajien kanssa, kuten hän tekee säännöllisesti, eikä Crystal Palacea mainittu, sisäpiirilähde sanoo Recordille.

Morelos edusti HJK:ta vuosina 2016 ja 2017. Helsinkiläisseuran on kerrottu saavan oman siivunsa siirtosummasta, jos ja kun maalitykki siirtyy Skotlannista suurempiin ympyröihin.

Rangers solmi tänä keväänä Morelosin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottuu kesään 2023 saakka.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliAtlético tulistui Barcelonalle – määräsi Antoine Griezmannin takaisin harjoituksiin
Seuraava artikkeliHuuhkajien maalivahti pitää uutta seuraansa sarjan ”mustana hevosena” – kertoo avoimesti myös tavoitteestaan maajoukkueessa