Huipputoppari jätti siirtopyynnön! Maailmanennätyssiirto toiseen Manchesterin seuraan tulossa?

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Harry Maguire on ilmoittanut Leicesterille haluavansa jättää seuran. 26-vuotias Englannin maajoukkuetoppari on ollut sekä Manchester Unitedin että Manchester Cityn kiikarissa.

Maguire julkisti päätöksensä viime viikon loppupuolella Ranskan harjoituskiertueella. Palattuaan Ranskasta Leicesterin seurajohto on antanut johtohahmolleen luvan lähteä, jos tarjoukset kohtaavat pelaajan arvon.

United on tällä hetkellä tarjouskilvassa piikkipaikalla tehtyään 78 miljoonan euron tarjouksen Maguiresta. City on vain ilmoittanut pystyvänsä vastaamaan kilpailijansa tarjoukseen.

Leicester haluaa kuitenkin Maguiresta suuremman hinnan. Englannin maajoukkuemiehen saadaakseen Unitedin tai Cityn on todennäköisesti rikottava puolustajien maailmanennätyssiirtosumma.

Toistaiseksi maailman kallein puolustaja on Liverpoolin Virgil van Dijk. Reds maksoi pelaajasta tammikuussa 2018 84 miljoonaa euroa Southamptonille.

Lähde: Sky Sports

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliNeymarin yksinoikeushaastattelu ryöstettiin törkeällä tavalla
Seuraava artikkeliMegan Rapinoeta vaaditaan adressilla videopelijätin historialliseksi kansikuvapelaajaksi – ”Suurempi näkyvyys auttaa kääntämään heidän päät”