Huuhkajien Liechtenstein-ottelu loppuunvarattu – EM-karsinnoissa enää Armenia-pelin lippuja myynnissä

© Kuva: Juha Tamminen

Kolme Suomen neljästä jäljellä olevasta EM-karsintojen kotiottelusta on loppuunvarattu. Italia- ja Kreikka-pelien liput myytiin loppuun jo aiemmin, ja nyt Palloliitto tiedottaa myös Liechtenstein-ottelun kiinnostaneen jalkapallokansaa niin paljon, ettei lippuja voi ostaa.

Lippuja vapautunee vielä erilaisista varauksista lähempänä ottelua, mutta tällä hetkellä Suomen kotipeleistä ainoastaan Armenia-kamppailuun on myynnissä pääsylippuja.

Suomi kohtaa Tampereen Ratinan stadionilla 5. syyskuuta Kreikan ja 8. syyskuuta Italian. Armenia on Huuhkajilla vastassa lokakuun 15. päivänä Turun Veritas Stadionilla. Juuri loppuunvarattu Liechtenstein-ottelu pelataan Helsingin Telia 5G Areenalla 15. marraskuuta.