IS: Siirtyvätkö nämä huuhkajapelaajat muualle jo tänä kesänä? – ”On ollut paljon kiinnostusta”

© Kuva: Juha Tamminen

Benjamin Källman, Lassi Lappalainen ja Eetu Vertainen ovat vaihtamassa seuraa, pelaajien agentti Teemu Turunen kertoo Ilta-Sanomien jutussa. Turusen mukaan nyt on vain kyse siitä, milloin siirrot tapahtuvat.

Pelaajat saattavat siirtyä uusiin seuroihin jo tämän kesän siirtoikkunassa. Huuhkajissa vastikään debytoinut ja maalinteossa onnistunut Källman on Turun Interin sopimuspelaaja, mutta agentti kertoo, ettei Tanskassa lainalla olleen Källmanin paluu Veikkausliigaan ole enää vaihtoehto.

Källman siirtyy joka tapauksessa tanskalaisesta Vendsysselistä pois, koska se putosi Tanskan liigasta.

− Keski-Euroopasta, Englannista ja Pohjoismaista on ollut kiinnostusta. Nyt vain mietimme, mikä on hänelle paras ratkaisu, Turunen sanoo.

HJK:ssa parhaillaan pelaava Lappalainen siirtyy muualle viimeistään kauden jälkeen. Lähtö kesän siirtoikkunan aikana on myös mahdollinen.

− Lassista on ollut paljon kiinnostusta. Seuraavat kaksi viikkoa ratkaisevat, siirtyykö hän tässä ikkunassa vai sen jälkeen.

Näiden huuhkajapelaajien lisäksi myös nuorten maajoukkueessa pelannut Vertainen on lähtökuopissa. HJK:ta edustava hyökkääjä siirtyy muualle viimeistään kauden päätyttyä, mahdollisesti jo tässä siirtoikkunassa. Turunen pitää Vertaisen lähtöä hyvin todennäköisenä.