IS: Teemu Pukkia tavoiteltiin Kiinastakin – agentti kertoo syyt Norwich-jatkosopimuksen takana

© Kuva: Getty Images

Ilta-Sanomat uutisoi, että Teemu Pukille oli paljon kysyntää muualta. Yhteyttä oli otettu muun muassa niinkin kaukaa kuin Kiinan liigasta. Pukki ja Norwich pääsivät keskiviikkona kuitenkin yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joka ulottuu vuoteen 2022 ja sisältää option lisävuodesta.

Agentti Teemu Turunen kertoo, että Valioliigassa jatkaminen oli ykkösvaihtoehto.

− Jos pelaaja saa tuossa iässä mahdollisuuden pelata Valioliigassa tuollaisessa roolissa, sitä ei voi jättää käyttämättä.

Nyt 29 vuoden iässä Pukki on uransa huipulla. Mestaruussarjan maalikuninkuuden voittanut maajoukkuehyökkääjä olisi voinut lähteä hakemaan isompia rahasummia muualta.

Agentin mukaan Pukki on silti niin tyytyväinen Norwichissa, ettei seuraa kannattanut lähteä vaihtamaan. Palkkaa Pukki toki saa Valioliigassa selvästi enemmän kuin Mestaruussarjassa. Lisäksi Valioliiga tuo aivan uusia haasteita Mestaruussarjaan verrattuna.

− Vaikka hän pelaa tutussa seurassa, jossa kaikki asiat ovat hyvin, niin vastassa on uusia vastustajia maailman seuratuimmassa sarjassa. Se on varmasti jännittävää, Turunen kertoo IS:lle.