Juventus hurjana siirtomarkkinoilla – taas kaksi huippusiirtoa lähes valmiina

© Kuva: Getty Images

Serie A:n mestaruutta viime kaudella juhlinut Juventus on ollut hurjana kesän siirtomarkkinoilla. Maanantaina joukkue vahvisti Adrien Rabiotin ja Aaron Ramseyn ilmaissiirrot. Nyt seura on jo lähellä Ajax-toppari Matthijs de Ligtin sekä konkarivahti Gianluigi Buffonin siirtoja.

Juventus on viime vuosina kunnostautunut ilmaisten siirtojen eksperttinä. Ramseyn ja Rabiotin tavoin Buffon olisi siirtymässä Juveen ilmaiseksi, kun hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyi viime kauteen. Buffon on Sky Sport Italyn mukaan solmimassa vuoden sopimuksen Juventuksen kanssa, ja sopimus on maalivahdin allekirjoitusta vaille valmis.

Sen sijaan yksi tämän hetken halutuimmista toppareista, Matthijs de Ligt, ei liikahda ilmaiseksi. Toimittajat Gianluca Di Marzio ja Fabrizio Romano vahvistavat, että Juventus on päässyt jo pelaajan kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Nyt odotetaan enää sitä, että Ajax hyväksyy 75 miljoonan euron siirtokorvauksen de Ligtistä.

Viime sunnuntaina Juventus tiedotti 20-vuotiaan Luca Pellegrinin siirrosta AS Romasta. Näillä näkymin Pellegrini on kuitenkin lähdössä lainalle ensi kaudeksi saadakseen peliaikaa. Sky Sport Italyn toimittaja Gianluca Di Marzio tietää kertoa, että Cagliari olisi halukas lainaamaan Pellegrinin vuodeksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.