LA Galaxy – Los Angeles FC: Hollywoodin derby suorana striimistä

MLS
LA Galaxy – Los Angeles FC
Lauantai 20.07. klo 05:00

MLS:ssä pelataan aikaisin lauantaina Hollywoodin derby, kun Los Angelesin joukkueet ottavat mittaa toisistaan. TV on mukana tapahtumissa suoran striimin kera, joten aamuvirkut voivat nauttia kesäaamusta laadukkaan jalkapalloviihteen äärellä.

LA Galaxy on pelannut ihan mukiinmenevän kauden ja tämänhetkinen sijoitus läntisessä konferenssissa on kolmas. Viime aikoina voitot ja tappiot ovat vuorotelleet ja esitykset ylipäätään heittelevät melko paljon. Joukkue on hyvin riippuvainen Zlatan Ibrahimovicin tehoista, sillä ruotsalainen on tehnyt 13 osumaa – lähes puolet joukkueen maaleista.

Los Angelesin FC:n kausi on ollut upea. Joukkue johtaa suvereenisti läntistä konferenssia ja viilettää tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Viime viikolla Houston Dynamo säikytteli LAFC:tä pelin alussa, mutta vierasjoukkue lipui lopulta vastustamattomaan voittoon. Carlos Vela on koko liigan maalikärki 19 maalilla ja Diego Rossi komppaa hyvin 11 osumallaan.

Vetosuositus

LAFC on suorittanut joukkueista varmemmin ja on myös kokonaisuudessaan laadukkaampi. Derbyt ovat kuitenkin oma maailmansa ja vaikka vieraat ovatkin selkeitä suosikkeja voittamaan, ovat vetomarkkinat painaneet sen niittisuosikiksi. Galaxyllä on myös sanansa sanottavana ja nykylinjoilla on pakko kokeilla altavastaajaa: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, LA Galaxy +0.5 maalia kertoimella 2,30. Veto on siis kotona jos isännät yltävät ottelussa pisteille.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun LA Galaxy – Los Angeles FC ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, LA Galaxy +0.5 maalia. Jos LA Galaxy voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Los Angeles FC voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi MLS:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.