Leicester-luotsi varoittaa Manchesterin jättejä Maguiresta: ”Meidän ei tarvitse myydä Harrya”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Leicester Cityn manageriin Brendan Rodgersin mukaan Leicesterillä ei ole minkäänlaista pakkoa taloudellisesti luopua topparistaan Harry Maguiresta. 26-vuotias englantilaistoppari on herättänyt kiinnostusta Manchester Unitedissa sekä Manchester Cityssä.

Leicester on vaatinut Manchesterin seuroilta 80 miljoonaa puntaa Maguiresta, mikä on ilmeisemmin molempien seurojen mielestä liikaa. Rodgers korostaakin Leicesterin voivan hinnoitella pelaajiaan haluamallaan tavalla, koska myyminen ei ole enää taloudellinen pakko.

– Toistan itseäni, mutta meidän ei tarvitse myydä Harrya. Meidän ei tarvitse myydä häntä saadaksemme rahaa, ja se on hienoa tässä seurassa. Seuran taloudellinen tila on hyvä, Rodgers sanoo tilanteesta.

– Laji on muuttunut totaalisesti taloudellisesti. Useilla seuroilla, enkä puhu vain isoista seuroista, on hyvät rahalliset resurssit, Rodgers jatkaa.

Rodgers vihjaa kuitenkin Maguiren olevan kaupan, jos joku seura maksaa Leicesterin vaativan summan.

– Tämä on aika yksinkertaista. Harry on huippuluokan pelaaja, ja me olemme saaneet hänestä kaksi tarjousta. Ne eivät kuitenkaan olleet lähelläkään hintapyyntöämme.

Lähde: Daily Star


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!