Liverpool-ikoni Steven Gerrard tuskastui: Sama kysymys Alfredo Morelosista esitetään joka kerta

© Kuva: Getty Images

Rangersin manageri Steven Gerrard toivoo kärkipelaaja Alfredo Morelosin kertovan julkisesti, haluaako tämä jatkaa seurassa. Asiasta kertoo Scottish Sun.

Entinen HJK:n maalipyssy Morelos, 23, on yhdistetty siirtohuhuissa Milaniin, Frankfurtiin, Crystal Palaceen ja Newcastleen.

– Alfredo on valtava osa sitä, mitä yritämme täällä tehdä. Sen sijaan, että minä vastaan tähän kysymykseen jokaisessa pressitilaisuudessa, aion tehdä kaikkeni saadakseni Alfredon teidän eteenne, Liverpool-ikoni Gerrard kommentoi.

– Sitten voitte kysyä häneltä kysymyksen, haluaako hän olla jatkossa osa tätä. Voin sanoa vain sen, että minä haluan hänen olevan osa sitä. Päätös on Alfredon käsissä, hän jatkaa.

– Hän on ollut tässä maassa nyt kaksi tai kolme vuotta, ja olen varma, että hän osaa sanat ”kyllä” ja ”ei”. Joten voimmeko saada Alfredon tänne, jotta minun ei tarvitse vastata tähän kysymykseen joka kerta?

Morelos siirtyi Skotlantiin helsinkiläisseurasta vuonna 2017. Hän iski viime kaudella peräti 30 täysosumaa.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliArsenalin kaksikko ei ole henkisesti valmis pelaamaan – ”Kyse on hyvin henkilökohtaisesta tilanteesta”
Seuraava artikkeliMauricio Pochettino paljasti: Ei poistunut kotoaan kymmeneen päivään UCL-finaalin jälkeen – vertasi vuoden 2002 MM-kisoihin