Megan Rapinoe ei kerää kavereita Englannista – lähetti tiukat terveiset englantilaisille

© Kuva: Getty Images

USA kohtaa naisten MM-kisojen finaalissa Hollannin, joka selvitti tiensä finaaliin myöhään keskiviikkoiltana. USA:n kapteeni Megan Rapinoe on ollut useasti esillä kisojen aikana. Tällä kertaa hän kommentoi joukkuetoverinsa maalituuletusta.

USA:n Alex Morgan juhli osumaansa Englantia vastaan pienellä teehetkellä. Morgan esitti juovansa teetä osuman jälkeen. Ele sai raivoisan vastaanoton Englannissa, jossa teehetki on suomalaisille saunassa käyntiin verrattava kansanperinne. Englantilaiset asiantuntijat kritisoivat Morganin tuuletusta ja tv-persoona Piers Morgan piti tuuletusta jopa sodanjulistuksena.

Morgan itse kehui joukkuekaverinsa Rapinoen tuuletuksia, ja sanoi pyrkineensä parantamaan vielä niistä. Rapinoen patsastuuletus Ranskaa vastaan jäi elävästi mieleen. Nyt myös Rapinoelta kysyttiin Morganin tuuletuksesta Englantia vastaan.

– Morgan taisi päihittää minut. Hänen tuuletuksensa vei homman uudelle tasolle. Se oli todella kova veto Alexilta, Rapinoe kertoi Guardianille.

Rapinoe ei kuitenkaan sulattanut kritiikkiä siitä, että USA:n pelaajat eivät kunnioittaisi vastustajaa. Rapinoe ei säästellyt sanoissaan:

– Nyyh, nyyh, nyyh. MM-kisat ovat lajin huipentuma. En jaksa uskoa, että kukaan on oikeasti sitä mieltä, että emme kunnioita lajia tai vastustajiamme. Kunnioitamme valtavasti Englantia ja kaikkia muita maita nyt ja tulevaisuudessa. Se on osa joukkuettamme, Rapinoe totesi jämäkästi.

Naisten MM-kisojen finaali pelataan ensi sunnuntaina kello 18.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.