Kaan Kairinen nousi torstain kauden toisen Stadin derbyn sankariksi. 20-vuotias keskikenttäpelaaja sai viimein kauden maalitilinsä auki todellisella unelmalaukauksella HIFK:n verkkoon.

Kairisen räjähtävä kaukolaukaus ratkaisi Klubille 2-0-voiton paikallisvihollisestaan (lue lisää).

– Niko (Nikolai Alho) sai pallon ja lähti kuljettamaan. Katsoin, että siinä oli hyvää tilaa keskellä edetä. Sitten Niko pelasi siihen hyvän syötön ja sain hyvän kosketuksen, Kairinen kuvaili näyttävää maaliaan SuomiFutikselle.

– Tota laukausta on tullut harjoiteltua tosiaan paljon. Hyvällä itseluottamuksella pallo verkkoon.

Pelissä kuohuivat myös tunteet, kuten derbyyn kuului. Kamppailuun mahtui kaksi pientä kahakkaa, jotka päättyivät nopeasti erotuomarin väliintuloon.

Tunnepurkaukset toivat tervetullutta lisäsähköä kamppailuun.

– Aika tuollaista perus, mikä derbyyn kuuluu. Sellaista pientä kahinaa puolin ja toisin. Se on ihan hyvä tällaisissa pelissä, Kairinen totesi nujakoista.

[readmore from=Stadin-Derby]

Voitto derbystä toi hyvän pohjan HJK:n seuraavaan koitokseen. Klubi aloittaa tiistaina Mestarien liigan karsinnat ensimmäiseltä kierrokselta färsaarelaista HB Tórshavnin.

Kairisen mielestä tästä on hyvä jatkaa euroavaukseen.

– Nyt kun saatiin kolme pistettä, meillä on enemmän itseluottamusta lähteä kaataamaan se färsaarelaisjoukkue, HJK:n illan sankari tokaisi loppuun.