Palloliitto jakoi jälleen sakkoja Stadin derbystä

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliitto on määrännyt 1700 euron sakot sekä HJK:lle että HIFK:lle heinäkuun alussa pelatusta Stadin derbystä. Otteludelegaatit raportoivat molempien joukkueiden kannattajien rikkoneen useita turvallisuusmääräyksiä.

HJK:n kannattajapäädyssä oli savutettu ennen ottelua, mikä viivästytti myös ottelun alkua minuutilla. HIFK:n fanipäädyssä puolestaan tifo syttyi tuleen soihtujen takia. HIFK-kannattajat saivat myös puoliajalla rikottua mainosaitoja, kun taas HJK-fanit ryntäsivät kentän ja katsomon väliselle alueelle 0–1-maalin jälkeen sekä pelin päätyttyä.

– Koska kannattajien säännösten vastaisen käyttäytymisen laajuudessa tai moitittavuudessa ei ole merkittävää eroa, kurinpitovaliokunnan puheenjohtaja pitää perusteltuna määrätä molemmille seuroille samanlaisen rangaistuksen, Palloliiton päätöksessä sanotaan.

Palloliitto lätkäisi kauden ensimmäisestäkin Stadin derbystä molemmille joukkueille sakot. Tuolloin molemmat joukkueet saivat 1500 euron sakot.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Edellinen artikkeliMurhasta tuomittua olympiavoittajaa vastaan todistanut entinen jalkapalloilija ammuttiin kuoliaaksi kotikaupungissaan
Seuraava artikkeliSky Sports: Arsenal antanut luvan kapteenilleen siirtyä muualle