RoPS – Aberdeen: vierasmaali vyöllä skottien kimppuun

Eurooppa-Liiga
RoPS – Aberdeen
Torstai 18.07. klo 19:00

RoPS ja Aberdeen pelaavat torstaina Eurooppa-Liigan karsintakierroksen toisen ja ratkaisevan osaottelun. Lähtökohdat toiseen osaotteluun muuttuivat melko totaalisesti, kun RoPS niittasi aivan ensimmäisen ottelun lopussa 2-1 kavennuksen melko puskista. Pasi Tuutin suojatit saivat siis vierasmaalin ja kavensivat eron vain yhteen maaliin. Näin ollen Aberdeen ei voi saapua napapiirille mitenkään vihellellen, vaikka joukkueista taitavampi onkin.

RoPS oli paikoitellen helisemässä ensimmäisessä ottelussa. Aberdeen sai lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta RoPsin maalilla Antonio Reguero oli mies paikallaan. Lopun kavennus oli melkoinen yllätys kaikille ja numeroiden voi sanoa mairittelevan rovaniemeläisiä. Tällä viikolla on molemmissa joukkueissa varmasti analysoitu paljon ensimmäisen ottelun antia ja dataa. RoPSin haaste on, miten olla maalipaikkojen luonnissa tehokkaampi mutta samalla saada puolustusta tiukemmaksi.

Aberdeen sai kilpailullisen matsin vyölleen ja on siinä mielessä torstaina hieman aikaisempaa valmiimpi. Joukkueen kärjet kyllä aiheuttivat rovaniemeläisille jatkuvia ongelmia ensimmäisessä ottelussa Sam Cosgroven johdolla. Vaikka RoPSin lähtökohtainen tavoite on pitää toisessa ottelussa nollat, se ei tule olemaan Aberdeenin laadukasta nippua vastaan todellakaan helppoa.

Vetosuositus

Ensimmäisen ottelun kuva oli niin Aberdeen-voittoinen, että joukkuetta on pakko pelata toiseen osaotteluun. Vieraat eivät voi lähteä riskeeraamaan jatkopaikkaansa nolla-nollaa tavoitellen, vaan uskon heidän haluavan ratkaista ottelun ajoissa. Vetosuositus on Aberdeen voittaa ottelun kertoimella 1,65.

– Petsipappa –

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

Unibet lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry UnibetTV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.