Senegal – Tunisia: Panoksena finaalipaikka

African Cup of Nations
Senegal – Tunisia
Sunnuntai 14.07. klo 19:00

Afrikan mestaruusturnaus on edennyt jo välieriin asti ja nosto otetaan ottelusta Senegalin ja Tunisian välillä. Senegal kantaa tässä vaiheessa mestarisuosikin viittaa, kun Egypti kotifanien harmiksi tippui jo turnauksesta. Hienosti yllättäneelle Tunisialle ei vieläkään povata mestaruutta ja kieltämättä Senegal on vaikea voitettava välierässä. Välierän pystyt katsomaan suorana striiminä Unibet TV:stä!

Senegal on edennyt turnauksessa tähän saakka etenkin tiiviin puolustuksensa ansiosta. Ylöspäin joukkue ei ole riehunut pidäkkeettä, mutta paketti on pysynyt kiitettävästi kasassa – joukkue on päästänyt turnauksessa vasta yhden pelitilannemaalin. Egyptin pudottua Senegalilla olisi suden hetki ottaa ensimmäinen Afrikan mestaruutensa turnauksen historiassa.

Tunisia on erikoistunut pelaamaan tasapelejä turnauksessa. Ghanan pudottua pilkkujen jälkeen Tunisialle kävi kaaviossa hyvä munkki, kun yllättäjä Madagaskar tuli vastaan. Yllättäjäjoukkueella oli mehu pullosta loppu ja Tunisia eteni välieriin helposti. Nyt joukkue joutuu kovempaan testiin kuin kertaakaan tämän turnauksen aikana.

Vetosuositus

Senegal on joukkueista laadukkaampi ja sen meno on ollut vakuuttavaa turnauksessa. Senegal on selkeä suosikkini tästä parista finaaliin menijäksi. Otetaan vetosuosituksena suoraa voittoa: Senegal voittaa ottelun kertoimella 2,02.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Senegal – Tunisia ja kohteeseen veto Senegal voittaa ottelun. Jos Senegal voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 202 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Tunisia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Afrikan mestaruusturnauksen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.