Sky: Mourinholle aivan posketon ennätystarjous – kieltäytyi yllättävästä suunnasta tulleesta sopimusehdotuksesta

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin mukaan José Mourinho on kieltäytynyt Kiinasta tulleesta jättimäisestä sopimustarjouksesta. Sky kertoo, että Guangzhou Evergrande on tarjonnut valmentajan palveluksista 100 miljoonaa euroa.

Mourinho on kuitenkin kieltäytynyt tarjouksesta. Portugalilaisvalmentaja on käynyt seurassa vierailulla ainakin huhtikuussa, mutta Mourinho on kertonut haluavansa jatkaa eurooppalaisen huippujalkapalloilun parissa.

Guangzhou Evergranden ehdottama sopimus olisi mitä todennäköisimmin ollut Skyn mukaan summaltaan suurin koskaan tehty valmentajasopimus. Mourinholle on tarjottu paikkaa myös Kiinan maajoukkueen peräsimestä, mutta valmentaja on kieltäytynyt myös kyseisestä pestistä.