Tärkeä vierasmaali lisäajalla! – RoPSille vaikeuksista huolimatta hyvät asetelmat Eurooppa-liigan toiseen peliin

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura kärsi Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen ottelussaan tappion skotlantilaiselle Aberdeenille 2−1. Vieraspeli oli RoPSille erittäin vaikea, mutta lopputulos oli tappiosta huolimatta iso torjuntavoitto.

RoPSin tärkeästä kavennuksesta vastasi Tommi Jäntti toisen puoliajan lisäajan kolmannella minuutilla. RoPS lähtee toiseen osaotteluun siis vain maalin takaa-ajoasemasta, vaikka Aberdeen vei avausosassa laukaukset nimiinsä peräti 33−8. Aberdeen teki maalinsa minuuteilla 36 ja 48.

Toinen osaottelu pelataan Rovaniemellä viikon päästä torstaina 18. heinäkuuta. Otteluparin voittaja etenee Eurooppa-liigan toiselle karsintakierrokselle.

Aiemmin torstaina KuPS voitti valkovenäläisen FC Vitebskin 2−0 ja FC Inter hävisi tanskalaiselle Brøndbylle 4−1.