Lassi Lappalainen avasi maalitilinsä Yhdysvaltojen pääsarjassa MLS:ssä viime yönä.

Montreal Impactin suomalaishyökkääjä teki kaksi maalia, kun joukkue niputti Philadelphia Unionin 4-0 Kanadan Quebecissä.

Lappalaisen ensimmäinen maali syntyi jo neljän minuutin pelin jälkeen. Nopea laituri pääsi kiinni Zachary Brault-Guillardin pystysyöttöön, ohitti maalivahdin ja tuikkasi pallon tyhjiin.

Major League Soccer

@MLS
Lappalainen gets an early goal in his MLS debut! #MTLvPHI

Orji Okwonkwo tuplasi Montrealin johdon 36. minuutilla, jonka jälkeen oli taas Lappalaisen vuoro osua.

Huuhkajat-laituri murtautui vastustajajoukkueen boksiin vasemmalta laidalta ja sijoitti pallon kylmän viileästi oikeaan alakulmaan.

@MLS
That's two for Lappalainen in his debut! #MTLvPHI

Okwonkwo maalasi ottelunsa toisen vielä tunnin pelin kohdalla, viimeistellen loppulukemat 4-0:aan. Lappalainen valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

20-vuotias Lappalainen siirtyi aiemmin tässä kuussa Helsingin Jalkapalloklubista Serie A -seura Bolognaan, joka lainasi hänet heti Montrealin riveihin. Lappalaisen lainasopimus umpeutuu joulukuun lopussa.