Ligue1 -mestari Paris Saint-Germain on vahvistanut takalinjojaan Abdou Diallon hankinnalla.

Paris Saint-Germain

@PSG_English
🆕✍
Paris Saint-Germain are delighted to announce the arrival of Abdou Diallo!

#WelcomeAbdou

Seura vahvisti 30 miljoonaa euroa maksaneen siirron tiistai-iltana. Uusi sopimus on viisivuotinen.

Diallo on syntynyt Toursissa, parin sadan kilometrin päässä Pariisista. Hän teki läpimurtonsa AS Monacossa, jonka edustusmiehistöön nousi vuonna 2014. Käytyään välillä lainalla belgialaisessa Zulte Waregemissa, puolustaja siirtyi Saksaan. Siirtotahti on ollut tiuha, ja numerot kasvusuunnassa; Mainziin Diallo siirtyi kesällä 2017 viiden miljoonan euron kädenpurituksella. Viime kesänä Dortmund maksoi pelaajasta jo 28 miljoonaa.

Puolustaja on käynyt läpi kaikki Ranskan ikäkausimaajoukkueet.