© Kuva:

Vancouver – San Jose: Maanjäristys Vancouverissa

MLS
Vancouver – San Jose
Sunnuntai 21.07. klo 05:00

Läntisen konferenssin jumbopaikalla sätkivä Vancouver Whitecaps isännöi varhain sunnuntaiaamuna nousujohteisesti pelaavaa San Jose Earthquakesia. Vancouverilaisten huono runi ei lupaa ihmeitä tähänkään matsiin, mutta Earthquakes onnahtelee toisinaan vieraissa – joten ei se isäntien yli välttämättä marssi täysin suvereenisti. MLS-otteluissa on se mukava puoli, että vetoaan pystyy jännittämään Unibet TV:n suoran striimin avulla.

Vancouver kävi viikolla ottamassa selkäänsä New Englandilta ja voi hyvällä syyllä sanoa, että joukkueen vire on huono. Sarjaotteluissa on nyt neljä tappiota peräkkäin ja edellinen voitto on lähes kahden kuukauden takaa. Playoff-paikat alkavat olla vain kaukainen unelma, koska peliesityksiltään isännät taitavat olla sarjan pohjasakkaa tällä hetkellä.

San Josella pyyhkii sen sijaan hyvin: peli sujuu, tehoja syntyy ja playoff-juna on raiteillaan. Joukkue pelasi ystävyysottelun viikolla Valladolidia vastaan. Sitä ennen sarjassa viidestä pelistä on kairattu neljä voittoa. Viikko sitten toisen jakson esitys LA Galaxya vastaan oli upea – joukkue nousi 1-0 tappioasemasta 1-3 voittoon. Tilastoja pläräämällä tässä ottelussa voi odottaa maaleja ja San Jose on selkeähkö suosikki voittamaan ottelu.

Vetosuositus

Vancouverin vire on sen verran heikko, että lähden kalifornialaisten kyytiin. Joukkueiden suunta on päinvastainen ja San Josen suosikkiasema on enemmän kuin oikeutettu. Vetosuositus on tähän kamppailuun siis San Jose voittaa ottelun kertoimella 2,00.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Vancouver – San Jose ja kohteeseen veto San Jose voittaa ottelun. Jos San Jose voittaa ottelun, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Vancouver voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.