VPS taapertaa yhä – voitoton putki jatkui valmentajavaihdosta huolimatta, tappio loppuhetkien maalilla

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura jatkaa Veikkausliigan peränpitäjänä. Tuoreeltaan päävalmentaja Petri Vuorisen irtisanonut VPS lähti uuden päävalmentajansa Christian Sundin alaisuudessa hakemaan pisteitä Seinäjoelta. Tuloksena oli kuitenkin kirvelevä tappio.

Kotijoukkue SJK teki ottelun ainoan maalin aivan ottelun lopussa. Ukrainalaishyökkääjä Denis Oliynyk iski SJK:lle kolme pistettä lisäajan viidennellä minuutilla. Illan isännät jatkavat Veikkausliigassa kuudensina, VPS jatkaa sarjajumbona.

Vaasalaiset eivät ole voittaneet kuluvalla kaudella vielä yhtään peliä Veikkausliigassa. Liiga ja Suomen Cup yhteenlaskettuina VPS:n voitoton putki on nyt 16 ottelun mittainen. Edellisen kerran VPS voitti maaliskuussa Suomen Cupin ottelussa FC Interin.