11-vuotias Liverpool-fani mursi nenänsä juostessaan päin katuvaloa – Mohamed Salah saapui lohduttamaan

© Kuva: Getty Images
Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Monet jalkapallofanit tekisivät mitä vain tavatakseen lempiseuransa sankarit kasvotusten. Yksi 11-vuotias Liverpool-fani juoksi vahingossa päin katuvaloa seuratessaan idolinsa Mohamed Salahin ohimenevää autoa.

Salah huomasi omistautuneen faninsa ja kääntyi takaisin tarkistamaan, oliko nuori Louis Fawler kunnossa. Louis, joka sai tapaamisestaan myös ikimuistoisen yhteiskuvan, mursi tiettävästi nenänsä törmäyksessä.

Louisin ja hänen 10-vuotiaan veljensä Isaacin isäpuoli Joe Cooper avasi tilannetta Sky Sportsille.

– Olimme jo soittamassa ambulanssia paikalle kunnes näimme Mon palaavan paikalle. Hän oli nähnyt Louisin ja tullut tarkastamaan että kumpikin pojista oli kunnossa.

– Pojat kirkuivat innostuksesta kun hän astui ulos autostaan ja Isaac meni hysteeriseksi ja halasi häntä. Mo oli hyvin myötätuntoinen ja sai heidät heti paremmalle tuulelle.

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliIL: Petteri Forsell tyytyväisenä sensaatiomaiseen HJK-debyyttiinsä – ”Mut hommattiin tänne tekemään tehoja”
Seuraava artikkeliYle: Voitoton VPS tarpoo edelleen syvällä suossa – rahakirstu on ”kohtalaisen tyhjä” ja putoaminen uhkaa