Internazionale Milano on hankkimassa Manchester Unitedin hyökkääjän Romelu Lukakun siirtokorvauksella, joka saattaa nousta 80 miljoonaan euroon, kertoo BBC.

Heinäkuussa United hylkäsi Interin 58,5 miljoonan euron tarjouksen 26-vuotiaasta Lukakusta.

Lukaku on harjoitellut viimeiset kaksi päivää entisen seuransa, belgialaisen Anderlechtin kanssa. BBC:n mukaan United sakotti Lukakua, kun hän ei ilmestynyt joukkueen harjoituksiin tiistaina.

Belgialaiskärjen agentti Federico Pastorello lensi keskiviikkona Lontooseen ratkaistakseen asiakkaansa tilanteen. Myöhemmin samana iltana hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän istui yksityiskoneessa Lukakun kanssa ja kertoi heidän olevan matkalla Milanoon.

Siirron toteutuessa Lukakusta tulee Interin kaikkien aikojen pelaajahankinta. Hän on viemässä tittelin Christian Vieriltä, joka siirtyi Laziosta Interiin 49 miljoonalla eurolla vuonna 1999.

Lukaku ehti edustaa Manchester Unitedia kaksi kautta ja tehdä seuralle 96 ottelussa yhteensä 42 maalia. Aiemmin ammattilaisurallaan hän on edustanut myös Evertonia, Chelseaa, West Bromwich Albionia ja Anderlechtia.

Belgian A-maajoukkueessa Lukaku on pelannut 81 ottelua ja tehnyt 48 maalia.