Syksyllä 36 vuotta täyttävä Arnold Origi on ollut helposti HIFK:n onnistuneimpia pelaajahankintoja tällä kaudella. Kokenut maalivahti on onnistunut torjuntatöissä erinomaisesti, ja hänet valittiin muun muassa Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen toukokuussa.

Kenian ja Norjan kansalaisuudet omaavan Origin pelit ovat jääneet toistaiseksi kahteentoista, sillä Origin loukkaantumisen vuoksi HIFK:n maalilla on viime aikoina nähty Daniel Kollar. Tähtirintojen faneja epäilemättä ilahduttaa kuitenkin suuresti, että HIFK ja Origi ovat päässeet sopuun yksivuotisesta jatkosopimuksesta.

– Olemme erittäin ylpeitä saadessamme jatkaa yhteistyötä kaudella 2020 Arnold Origin kanssa. Joukkueella tulee olemaan ”warrior back-line” myös tulevalla kaudella ja Arnold on erittäin tärkeä ”taistelija” tuossa joukossa, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström sanoo seuran tiedotteessa.

[readmore from=Origi-Arnold]

Aivan kuten äskettäin jatkopahvin saanut HIFK-kapteeni Hannu Patronen, niin myös Origi saa roolia myös valmennuspuolella. Origi tulee toimimaan jatkossa juniorien maalivahtivalmennuksen päällikkönä. Lisäksi hän tukee myös IFK:n muuta maalivahtivalmennusta.

– Kun korkeimman maalivahtivalmentajilta vaadittavan tutkinnon haltija ja seuraan rakkaudella suhtautuva henkilö haluaa panostaa junioreiden valmennukseen aikaansa, voimme vain olla kiitollisia tapahtuneesta, Lönnström myhäilee.