Veikkausliigan sarjakärkeen sunnuntaina palannut Ilves vahvisti rivejään siirtoikkunan sulkeutumisen lähestyessä laadukkaalla laitapuolustajalla Janne Sakselalla. 26-vuotias Saksela on pelannut kahdeksan A-maaotteluakin, mutta kaksi pahaa polvivammaa ovat häirinneet urakehitystä rajusti.

Nyt pelätään pahaksi onneksi kolmatta. Saksela oli syöttänyt heti ensimmäisessä pelissään Veikkausliigaan paluunsa jälkeen maalin RoPS:n verkkoon, ja sunnuntaina hän oli ensimmäistä kertaa Ilveksen avauksessa, kun tupsukorvat vierailivat Maarianhaminassa. Sakselan peli jäi kuitenkin 65. minuutilla kesken, kun hän loukkasi polveaan vaarattoman näköisessä tilanteessa.

Tarkempaa diagnoosia Sakselan jalan kunnosta ei ole vielä esitetty, mutta ensimmäiset reaktiot olivat varsin huolestuneita.

Joonas Määttä

@Jontse89
Saksela ei pysty varaamaan yhtään painoa jalalle.. #ilves

65' Valitettavasti kamppailu vaatii veronsa: Janne Saksela nilkuttaa vaihtoon ja Iiro Järvinen astuu tilalle
#ilves #keltavihreä

Janne Oivio (@janneoivio.bsky.social)

@JanneOivio
Janne Saksela kannettiin paareilla kentältä polvi jäissä. Harmittoman näköinen tilanne livenä ainakin. Some men have no manner of luck at all. Ei jestas.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Ilvekselle karmea takaisku - tuore hankinta Janne Saksela viedään loukkaantuneena paareilla kentältä #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3455145

Toivotaan, etteivät huolet osoittaudu aiheellisiksi ja Sakselan pelit jatkuisivat pian, sillä miehellä on ollut jo riittämiin huonoa onnea uransa varrella.

Ilves voitti ottelun IFK Mariehamnia vastaan 1-0 Ilari Mettälän maalilla (lue pelistä lisää).