Ilveksen huippuhankinnan huono tuuri jatkuu – tutkimusten tuloksia odotellaan

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigan sarjakärkeen sunnuntaina palannut Ilves vahvisti rivejään siirtoikkunan sulkeutumisen lähestyessä laadukkaalla laitapuolustajalla Janne Sakselalla. 26-vuotias Saksela on pelannut kahdeksan A-maaotteluakin, mutta kaksi pahaa polvivammaa ovat häirinneet urakehitystä rajusti.

Nyt pelätään pahaksi onneksi kolmatta. Saksela oli syöttänyt heti ensimmäisessä pelissään Veikkausliigaan paluunsa jälkeen maalin RoPS:n verkkoon, ja sunnuntaina hän oli ensimmäistä kertaa Ilveksen avauksessa, kun tupsukorvat vierailivat Maarianhaminassa. Sakselan peli jäi kuitenkin 65. minuutilla kesken, kun hän loukkasi polveaan vaarattoman näköisessä tilanteessa.

Tarkempaa diagnoosia Sakselan jalan kunnosta ei ole vielä esitetty, mutta ensimmäiset reaktiot olivat varsin huolestuneita.

Toivotaan, etteivät huolet osoittaudu aiheellisiksi ja Sakselan pelit jatkuisivat pian, sillä miehellä on ollut jo riittämiin huonoa onnea uransa varrella.

Ilves voitti ottelun IFK Mariehamnia vastaan 1-0 Ilari Mettälän maalilla (lue pelistä lisää).

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!