Ilves-leiristä kurjia uutisia – Janne Saksela joutuu leikkauspöydälle

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien pelaajarinkiin kuuluva Janne Saksela ehti pelata Suomeen paluunsa jälkeen vain kaksi peliä Ilveksessä, kunnes hän loukkasi polvensa. Saksela kannettiin paareilla kentältä sunnuntaisessa IFK Mariehamn-ottelussa.

Sakselan jalan kunto tutkittiin maanantaina. Tutkimuksissa selvisi, että Sakselan vamma vaatii leikkaushoitoa. Kuntoutumisajasta Ilves sanoo tiedottavansa myöhemmin.

26-vuotiaalla Sakselalla on ollut valtavasti huonoa tuuria uransa aikana. Ensimmäisen polvivammansa hän koki JJK:ssa toukokuussa 2013. Vamman takia koko kausi 2013 jäi Sakselalta väliin. Huhtikuussa 2014 polvivamma uusiutui – tuolloin RoPS:n harjoituksissa – ja niin myös kaudesta 2014 meni valtaosa sivu suun.

Seuraavan polvivammansa Saksela koki siirryttyään hollantilaiseen Sparta Rotterdamiin, heinäkuussa 2017. Myös kausi 2017-2018 meni siksi vammasta toipuessa. Nyt Saksela haki uutta alkua Ilveksestä Sparta-kontrahdin päätyttyä, mutta hän ehti pelata Ilveksessä vain 104 peliminuuttia, kunnes polvi petti jälleen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS