Ilves-leiristä kurjia uutisia – Janne Saksela joutuu leikkauspöydälle

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Huuhkajien pelaajarinkiin kuuluva Janne Saksela ehti pelata Suomeen paluunsa jälkeen vain kaksi peliä Ilveksessä, kunnes hän loukkasi polvensa. Saksela kannettiin paareilla kentältä sunnuntaisessa IFK Mariehamn-ottelussa.

Sakselan jalan kunto tutkittiin maanantaina. Tutkimuksissa selvisi, että Sakselan vamma vaatii leikkaushoitoa. Kuntoutumisajasta Ilves sanoo tiedottavansa myöhemmin.

26-vuotiaalla Sakselalla on ollut valtavasti huonoa tuuria uransa aikana. Ensimmäisen polvivammansa hän koki JJK:ssa toukokuussa 2013. Vamman takia koko kausi 2013 jäi Sakselalta väliin. Huhtikuussa 2014 polvivamma uusiutui – tuolloin RoPS:n harjoituksissa – ja niin myös kaudesta 2014 meni valtaosa sivu suun.

Seuraavan polvivammansa Saksela koki siirryttyään hollantilaiseen Sparta Rotterdamiin, heinäkuussa 2017. Myös kausi 2017-2018 meni siksi vammasta toipuessa. Nyt Saksela haki uutta alkua Ilveksestä Sparta-kontrahdin päätyttyä, mutta hän ehti pelata Ilveksessä vain 104 peliminuuttia, kunnes polvi petti jälleen.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!