José Mourinho opettelee saksaa ja ei suostu alustavasti lähtemään huippusarjojen ulkopuolelle – ”En kykene nauttimaan tästä”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

José Mourinho on ollut poissa jalkapallomaailmasta jo noin kahdeksan kuukauden ajan. Mourinho sai potkut Manchester Unitedista joulukuussa surkeiden tuloksien vuoksi.

56-vuotias Mourinho on antanut kahdeksan kuukauden aikana useamman haastattelun, ja kertoi hiljattain tuoreimpia kuulumisiaan Sky Sportsin haastattelussa.

Mourinho kertoi opettelevansa saksan kieltä.

– Se on todella vaikeaa. Portugalilaiselle on helppo oppia italiaa ja espanjaa. Ranskan ja englannin kielet olivat helppoja oppia, mutta saksa on hyvin vaikeaa. En ajatellut siirtyväni Bundesliigaan, eikä mikään seura odota siellä minua. Haluan vain opiskella, oppia ja päästä tavoitteisiin, Mourinho kertoi.

Mourinhon tavoite on myös päästä valmentajaan TOP5-sarjoihin.

– Uuden seuran on oltava niistä sarjoista. Palaisin Valioliigaan, Italiaan ja Espanjaan, jos oikeanlainen seura löytyisi. Menisin myös Saksaan tai Ranskaan. Kaiken muun voi unohtaa tällä hetkellä. Jos muista maista oleva ja mestaruuksista taisteleva seura haluaisi minut sinne ja olisi halukas kehittymään, niin ehkä, mutta fokukseni on TOP5-sarjoissa.

– Kaverini sanovat, että minun pitäisi nauttia kerrankin, kun minulla on kesällä vapaata, mutta en kykene siihen. En voi nauttia tästä. Kaipaan jalkapalloa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!