Koittaako HJK:n tilipäivä? Lehti: Steven Gerrard odottaa tarjousta Alfredo Morelosista

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Rangersin manageri Steven Gerrard myöntää Glasgow Evening Timesin mukaan, että hän odottaa jonkin seuran tekevän tarjouksen joukkueen avainpelaajasta ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Lehti kertoo, että entinen HJK:n maalitykki Alfredo Morelos on todennäköisin vaihtoehto siirtokohteeksi. Myös esimerkiksi kapteeni James Tavernier voi olla lähtökuopissa.

Gerrard ja Rangersin seurajohto ovat isojen päätösten edessä, mikäli merkittävä tarjous tulee seuraavien päivien aikana.

– Mitä henkilökuntaan ja lukumäärään tulee, olen tyytyväinen. Se, onko meillä riittävä määrä laatua, on haaste ja tehtävä meille kaikille. Sen suhteen olen tyytyväinen, että meillä on kaksi hyvää pelaajaa jokaiselle pelipaikalle, Liverpool-ikoni kommentoi.

– Jos joku tekee tarjouksen pelaajasta, joka on vankka osa suunnitelmiani, tilanne muuttuisi, koska minun pitäisi korvata tämä. En tiedä, tapahtuuko niin. Saamme tietää tulevien päivien aikana. Ennustan, että yhdestä pelaajistani tulee tarjous, hän jatkaa.

Olemme aiemmin uutisoineet, että HJK:lle on tiettävästi luvassa oma prosenttiosuutensa siirtosummasta, mikäli Rangers myy kolumbialaisen Morelosin eteenpäin.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!