Kymen Sanomat: Ykkösen kaikkien aikojen paras maalintekijä Italiaan

© Kuva: Juha Tamminen

Kymen Sanomat uutisoi, että Kalle Multanen siirtyy KTP:stä Italian viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Giorgione Calcioon. Multanen on 96 osumallaan Ykkösen kaikkien aikojen eniten maaleja tehnyt pelaaja.

− Tämä mahdollisuus tuli todella yllättäen, sillä en kuvitellut, että pääsisin enää tässä vaiheessa uraa ulkomaille. Sen olen tajunnut aikoja sitten, että en tule siirtymään mihinkään huippusarjaan tai -seuraan, Multanen sanoo.

Hyökkääjänä pelaava 30-vuotias Multanen pelaa viimeisen ottelunsa KTP:ssä maanantaina TPV:tä vastaan ennen lähtöään Italiaan.

Multasen lisäksi KTP:ssä tapahtuu muutakin pelaajaliikennettä. Espanjalaispuolustaja Manel lähtee seurasta Ibizalle. Tulopuolella ovat ghanalainen keskikenttäpelaaja Thomas Agyiri ja brasilialainen keskuspuolustaja Paulo Martins. Molemmat hankinnat ovat pelanneet aikaisemminkin Suomessa. He pelaavat seurassa loppukauden.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.