Kymen Sanomat uutisoi, että Kalle Multanen siirtyy KTP:stä Italian viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Giorgione Calcioon. Multanen on 96 osumallaan Ykkösen kaikkien aikojen eniten maaleja tehnyt pelaaja.

− Tämä mahdollisuus tuli todella yllättäen, sillä en kuvitellut, että pääsisin enää tässä vaiheessa uraa ulkomaille. Sen olen tajunnut aikoja sitten, että en tule siirtymään mihinkään huippusarjaan tai -seuraan, Multanen sanoo.

Hyökkääjänä pelaava 30-vuotias Multanen pelaa viimeisen ottelunsa KTP:ssä maanantaina TPV:tä vastaan ennen lähtöään Italiaan.

Multasen lisäksi KTP:ssä tapahtuu muutakin pelaajaliikennettä. Espanjalaispuolustaja Manel lähtee seurasta Ibizalle. Tulopuolella ovat ghanalainen keskikenttäpelaaja Thomas Agyiri ja brasilialainen keskuspuolustaja Paulo Martins. Molemmat hankinnat ovat pelanneet aikaisemminkin Suomessa. He pelaavat seurassa loppukauden.