Lähteet: Neymarin siirtosaagasta tulossa kolmen seuran sekamelska – kuka siirtyy mihinkin?

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymarin mahdollinen paluu hänen entiseen seuraansa Barcelonaan on monimutkaistumassa huomattavasti espanjalais- ja italialaislähteiden mukaan.

Pitkään on puhuttu vaihtokaupasta, jossa PSG haluaa Barcelonalta siirtosumman lisäksi vaihtokaupassa kaksi pelaajaa Neymarista. Nyt kuvioon on kuitenkin tullut myös kolmas seura, Juventus.

Torinolainen Tuttosport ja katalonialainen Mundo Deportivo kertovat, että Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici oli maanantaina Espanjassa neuvottelemassa Barcelonan seurajohdon kanssa siitä, mitkä pelaajat liikkuvat mihinkin suuntaan.

Lehtien mukaan Juventus on valmis myymään hyökkääjä Paulo Dybalan PSG:lle, mikä avaisi ainakin osittain oven Neymarin siirrolle Barcelonaan.

Barcelonan on kuitenkin kevennettävä kulujaan ennen kuin se voi hankkia Neymarin. Tuttosportin mukaan Barcelona on tarjonnut hyökkääjä Luis Suárezia Juventukselle. Mundo Deportivo kiistää tämän väitteen, mutta kertoo, että Juventus haluaisi Barcelonasta laitahyökkääjä Ousmane Dembélén.

Saadakseen Dembélén Juventus on valmis käyttämään toppari Daniele Rugania ja hyökkääjä Mario Mandžukićia pelimerkkeinä diilissä. Italialaisen Calciomercaton mukaan on neuvoteltu myös diilistä, jossa Barcelonan laitapuolustaja Juan Miranda ja Juventuksen Rugani vaihtaisivat keskenään seuroja.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!