Lähteet: Yllättävä käänne Neymarin siirtospekulaatioihin – kaudeksi lainalle Real Madridiin?

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Espanjalaislehti AS:n mukaan on mahdollista, että Neymar siirtyy Paris Saint-Germainista lainalle Real Madridiin alkavaksi kaudeksi. AS:n mukaan PSG on kaupitellut brasilialaistähteään Real Madridille viime päivien aikana.

Pariisilaisseura on vastahakoinen myymään Neymaria takaisin FC Barcelonaan, joten PSG yrittää kartoittaa erilaisia vaihtoehtoja. Yksi niistä on laina Real Madridiin, ja tällöin PSG voisi myydä Neymarin vuonna 2020 mahdollisesti suuremmalla siirtosummalla.

AS kirjoittaa, ettei Real Madrid ole kuitenkaan tehnyt tarjousta Neymarista. Siitä huolimatta AS:n lähteet kertovat, että PSG ja Real Madrid neuvottelevat parhaillaan Neymarin siirrosta Madridiin.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!