Lehti: Neymar on pelannut viimeisen pelinsä PSG:ssä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain ja Neymar haluavat eroon toisistaan, kertoo ranskalaislehti L’Equipe.

Lehden mukaan kummatkin osapuolet ovat tympääntyneet toisiinsa ja haluavat löytää ratkaisun, eli brasilialaistähdelle uuden seuran, ennen siirtoikkunan sulkeutumista. L’Equipe kertoo, että PSG:n paidassa Neymar, 27, ei enää pelaa.

Kiinnostuneiden joukossa on ainakin Neymarin entinen seura Barcelona, josta hän siirtyi PSG:hen kaksi vuotta sitten 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

Lehden mukaan Barcelona on yrittänyt pehmittää PSG:tä tarjoamalla vaihtokaupassa Ivan Rakitićia ja Philippe Coutinhoa toiseen suuntaan, mutta pariisilaisseura haluaa Neymarista vain rahaa. PSG haluaa myös koko potin kerralla eikä jaettuna osiin.