© Kuva:

Liverpool – Manchester City: Citizens suosikkina Community Shieldiin

Community Shield
Liverpool – Manchester City
Sunnuntai 04.08. klo 17:00

FA Community Shield on vuosittainen ottelu, jossa pelaavat Valioliigan ja FA Cupin voittajat. Koska Manchester City voitti viime kaudella molemmat tittelit, sitä vastaan pelaa Valioliigan kakkonen eli Liverpool. Joukkueet ottavat yhteen Wembleyllä ja tämä vuodesta 1909 asti pelattu perinteinen ottelu avaa lopullisesti Englannin sarjakauden.

Valioliigan viime kausi tullaan mestaruustaiston puolesta muistamaan ikuisesti. Liverpoolin kammottavana kohtalona oli jäädä ennätysmäisellä 97 pisteellä toiselle sijalle Manchester Cityn taakse – joukkue hävisi liigassa ainoastaan yhden pelin. Lohdutusta toi tosin upea Mestarien Liigan voitto. Joukkue on ollut siirtomarkkinoilla hyvin hiljakseen. Harjoitusottelut eivät ole sujuneet aivan optimaalilsesti. Kannattaa huomioida, että Poolin hyökkäyskalustosta kaikki Mohammed Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino pelasivat kesällä maanosiensa mestaruudesta.

Manchester City vaikuttaa tällä kaudella selkeältä suosikilta viemään Valioliigan mestaruus. Joukkuetta on täydennetty harkiten ja se näyttää kaikilta osin niin hyvältä kuin mahdollista. Tällä hetkellä Citzens vaikuttaa valmiimmalta kuin Pool ja ainakin viime vuonna Chelseaa vastaan Pep Guardiola marssitti kentälle vahvan kokoonpanon. Uskon niin tapahtuvan myös tällä kertaa.

Vetosuositus

Tässä ottelussa kaikki puhuu Cityn voiton puolesta. Liverpool on kyllä niin hieno joukkue, ettei sitä ikinä voi pitää statistina. Silti tähän otteluun vetosuositus on Manchester City voittaa ottelun kertoimella 1,90.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Liverpool – Manchester City ja kohteeseen veto ”Manchester City voittaa ottelun”. Jos City voittaa, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Liverpool voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.