© Kuva: Getty Images

Los Angeles FC – San Jose: Isännät niskan päällä

MLS
Los Angeles FC – San Jose
Torstai 22.08. klo 05:30

Torstai-aamuna Suomen aikaa MLS:ssä pelataan Läntisen konferenssin ottelu, jossa konferenssin suvereeni kärki Los Angeles FC isännöi pienessä suvantovaiheessa etenevää San Jose Earthquakesia. Los Angeles on ollut joukkueiden keskinäisissä otteluissa reilusti niskan päällä ja jos motivaatiota piisaa, ei mikään anna ymmärtää asetelmien muuttuvan tälläkään kertaa. Tätä ottelua voi seurata aamun ratoksi suorasta Unibet TV:n striimistä.

Los Angeles FC:llä on viimeisestä kuudesta ottelusta viisi voittoa – ainoa tappio tuli paikallispelistä Galaxya vastaan. Kotona joukkue on ollut voittamaton: yhdestätoista ottelusta yhtä tasapeliä lukuunottamatta kaikki ovat päättyneet voittoon. Carlos Vela on paukuttanut tähän mennessä komeat 24 maalia ja yleensäkin ottaen joukkueen tulivoima on hirmuinen. Jos jalka ei nouse pedaalilta, ei San Joselle ole luvassa helppoa iltapuhdetta.

San Jose otti huolestuttavat vierastappiot Sporting KC:tä ja Colorado Rapidsia vastaan. Täydellisessä maailmassa näistä otteluista olisi jäänyt käteenkin jotain, mutta play off -paikasta taistelevan joukkueen otteen löystyminen on joka tapauksessa huolestuttavaa. Kotipelissään San Jose otti Los Angelesilta pataan 0-5 ja lisäksi joukkueet kohtasivat Cupissa, jossa LA oli parempi luvuin 3-1.

Vetosuositus

Tässä ottelussa on pakko olla Los Angelesin matkassa. Lähden siitä, että tässä on repeämisenkin vaaraa ja annan vetosuosituksen vähintään kahden maalin voitosta: Aasialainen tasoitus, Los Angeles FC -1.5 kertoimella 1,97.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Los Angeles FC – San Jose ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Los Angeles FC -1.5”. Jos Los Angeles voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 197 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Los Angeles voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai San Jose voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.