Lukas Hradeckylla edessä paikallispeli vieraskentällä omassa kotikaupungissaan – avasi kyytien sovittamista: ”Aika jännä systeemi”

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa perjantaina QPR - Sheffield W! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huuhkajien maalivahdilla Lukas Hradeckylla on lauantaina ohjelmassa mielenkiintoinen paikallispeli, kun hänen edustamansa Bayer Leverkusen kohtaa vieraskentällä Fortuna Düsseldorfin – Hradeckyn nykyisessä kotikaupungissaan Düsseldorfissa.

Reilun 50 kilometrin matkan taittaminen Düsseldorfin ja Leverkusenin välillä on Hardeckylle tuttua, mutta ottelupäivän ohjelmana edestakainen matkustaminen kuulostaa erikoiselta.

– Tämä kyytien järkkääminen on ollut tässä vähän päällä. Meitä on kahdeksan-yhdeksän jätkää, ketkä asuu tässä Düsseldorfissa. Yritetään tehdä joku shuttle service. Meillä on kuitenkin lauantaina peli ja sunnuntaina treenit. Porukat lentävät myös katsomaan ottelua. Heti pelin jälkeen jään kyllä Düsseldorfiin. Aika jännä systeemi, Hardecky naurahtaa omassa Bundes-Luke-podcastissaan.

Leverkusen aloitti Bundesliiga-kauden viime viikolla 3-2-kotivoitolla sarjanousija Paderbornista. Lauantain paikallisvastustaja Fortuna otti avauskierroksella komean päänahan, kun sarjan yllättäjiinkin povattu Niklas Moisanderin kipparoima Werder Bremen kaatui kotikentällään 1-3-lukemin.

– En odottanut, että Düsseldorf tuolta täyden pistepotin hakee. Mutta kun viime viikko on analysoitu, niin en sano että oli ansaitsematonta. Werderillä oli kyllä pallo enemmän, mutta Düsseldorf laittoi aika isolla prosentilla sisään, Hradecky kommentoi.

Naapurin pikkukaupungin jalkapalloseura Bayer operoi huomattavasti Fortunaa isommilla pelimerkeillä, sillä alkanut kausi on Düsseldorfille vasta kolmas pääsarjassa 2000-luvun puolella. Viime kaudella nousijajoukkue sijoittui hienosti 10:nneksi. Mielessä on varmasti jatkaa hyvin alkanutta toista kautta kotiyleisön edessä paikallisvastustajaa kiusaten.

– Düsseldorfilla on kliseisesti aina vaikeampi toinen kausi, mutta ei se ainakaan alkanut sillä tavalla. Meidän pitää olla varuillaan. Nämä on kuitenkin raadollisia pelejä, vähän derbyhenkeä ja kaikki odottavat että me hoidetaan. Ei ole niin itsestäänselvyys kuin monet luulee, mutta toivottavasti jatketaan tuloksellisesti hyvä alkukautta, Hradecky toteaa.

Kuuntele Bundes-Luke-podcast kokonaisuudessaan Suplasta.

Fortuna Düsseldorf – Bayer Leverkusen -ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa lauantaina 24.8. klo 16.25 alkaen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa perjantaina QPR - Sheffield W! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!